Thursday, 31 October 2013

Last Day Of School!

Hi. Harini cuti. So, wani nak share picture-picture semalam yang kitorang tangkap. Muka memanglah gembira, tapi dalam hati wani sedih sebab tak dapat jumpa kawan-kawan buat dua tiga bulan ni. Hmmm. Ni kelas wani, 2 Amal. Sekolah di SMK Tengku Ampuan Rahimah, Klang. Buat yang tahu tu, jemput lah datang ke sekolah wani. Hehehe! Harap sangat tahun depan takde rombakan. I want we all to stay class. Btw, wani punya results teruk. Teruk sangat. Maybe wani aje kot turun kelas. Sedih ah. Hmmmm. Okay lah cukuplah sudahlah menaip. Sekarang korang enjoy tengok gambar-gambar di bawah ni...





Hahahah. Let me introduce you, yang ini Peggy Ang Hui Wen. Call her Peggy ;) Dia sangat comel!




Hehehehe. Yang cek mek molek sebelah saya tu nama dia Syaza' Atiqah. Panggil chaja je. Dia kawan yang baik.




Haaaaaaa yang ni pula from left me, chajaaaa, ainan and last but not least syida! Geng gila aku ni. Haha.




Haaaaaa yang ini pulak masa kelas KH. From left, Dhani, Beulah, Cikgu Faizzah, Peggy and Me!




Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ini dengan Beulah Kuan Queen Xii. Omey kan nama dia? Macam tuan dia juga.



Cehhhhhhhh cehhhhh nak jugak kan gambar sengsorang. Muka nak poyo je kan? Fuhhh, nasib comel. Hahaha.




Again with her :* With budak omey!



Again with them :* With the prettiest friend ;)



Mereka lagi :*



Yang lelaki sebelah tu jejaka malaya. Nama dia Darren Yong. Panggil darren je. 





Okay. Sudah sudah. Sudah panjang sudah post ini. See you guys next year! Lots of love from me to you guys! Bye ;)

Sunday, 27 October 2013

Idk what's the title..

Hai. Assalamualaikum, hari ni 28 Oct 2013. Dan cuti sekolah makin hampir. Hmm, so yeah boleh parti. Wahaha. Hm, serious macam tak percaya je tahun depan umur wani 15. Terasa diri amat tua ku rasakan...Lol. Act, harini rasa macam malas je nak pergi sekolah. Tapi PBS berlambak gila yang kitorang kena buat. Kenapalah kerajaan wujudkan Sistem PBS ni. Seksa tahu seksa? Stress tahu stress? Hmm. Okaylah. Let me introduce myself.


Name: Engku NurHusnina Hazwani
Age: 14
Facebook: Engku Hazwannie
Twitter: _240699
Instagram: Gegurlllwannie
Wechat: Gegurlwannie


Okay enough. So, meet me next post. Bye!

Saturday, 26 October 2013

My first post ;)

Hi. Assalamualaikum dear bloggerians, hari ni wani baru buat blog. Act, masuk ni je dah berapa blog dah wani ada. Biasalah, muda muda lagi dah lupa itu lupa ini. Hihihi hm, kalau ada yang tak berapa minat ke tak berapa suka ke blog wani hias, tell me and teach me. Well, wani tak pandai sangat bab-bab blog-blog ni. So, tonight is the night. Rasa macam dah banyak taip dah ni. Hahaha. Tulis pun benda tak penting kan.. Okaylah. Wani stop here. Anything just roger me okay. Bai.